Aankoopmakelaar nodig?

Voor een gecertificeerde aankoopmakelaar bent u bij ons aan het juiste adres. Een aankoopmakelaar kan zijn expertise verlenen bij de aankoop van een woning. De makelaar bekijkt onder andere hoe reëel de vraagprijs is, met welke juridische zaken u rekening dient te houden en of er ontbindende voorwaarden opgenomen dienen te worden. Wilt u een erkende aankoopmakelaar inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Een aankoopmakelaar voor €2.250,-

 Hiervoor heb je de meeest complete aankoopbegeleiding die je kunt bedenken. Je betaalt dit maar één keer, ook als we op meerdere woningen bieden voor je. 

Wat bieden wij u?

Onze erkende aankoopmakelaars verlenen alle diensten die standaard tot het takenpakket van een aankoopmakelaar behoren. In het kort komt dat neer op de volgende onderdelen:

Bezichtiging:
Onze aankoopmakelaar gaat met u mee naar de 2e bezichtiging, de makelaar zorgt voor een inspectie en waardebepaling.
Vooronderzoek: De aankoopmakelaar zorgt voor het complete vooronderzoek naar onder andere de kadastrale gegevens, het milieu en het bestemmingsplan. U wordt tevens geadviseerd over het belang van een bouwtechnische keuring.
Onderhandeling: Indien u, na advies van de aankoopmakelaar, over wil gaan tot aankoop van de woning, voert de aankoopmakelaar de onderhandelingen voor u uit.
Afhandeling: Na de aankoop zal onze aankoopmakelaar de koopovereenkomst en de overdracht voor u regelen.

Het belang van een erkende makelaar

Sinds 1 maart 2001 is de beschermde titel voor makelaars vervallen en mag iedereen zich makelaar noemen. Alleen makelaars die lid zijn van een beroepsvereniging, zoals de NVM, VastgoedPRO, of VBO, zijn erkende makelaars. Lidmaatschap van één van deze verenigingen geeft de consument extra zekerheid. Aangesloten makelaars zijn verplicht tot permanente bijscholing op hun vakgebied en moeten een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Bovendien kunt u als consument vrij eenvoudig een klacht indienen als u ontevreden bent over de dienstverlening.

Schakel nu een erkende aankoopmakelaar in.