Aankoopmakelaar voor slechts € 2250,-

Het tarief bedraagt € 2.250,- (hier komt geen BTW meer bovenop). Je betaalt dit maar één keer, ook als we op meerdere woningen bieden voor je. 

De aankoopmakelaar verricht hiervoor alle diensten die tot de standaard diensten van een aankoopmakelaar behoren. Bovendien zijn al onze erkende aankoopmakelaars aangesloten bij de verenigingen NVM, VastgoedPRO of VBO. Deze verenigingen verzekeren u van een professionele, betrouwbare en kwalitatief goede makelaar. Met eventuele klachten kunnen deze verenigingen u verder helpen.

Komt het niet tot een koop en laat u de onderhandelingen voor uw tweede woning door dezelfde aankoopmakelaar uitvoeren, dan betaalt u voor de eerste poging niets. Indien u de onderhandelingen voor uw tweede keuze door een andere makelaar laat uitvoeren, of als u geen tweede keuze hebt, brengt de makelaar € 275 (incl. btw) in rekening. Dit tarief dekt de kosten voor de reeds verrichte werkzaamheden.

De aankoopmakelaar is niet gerechtigd om ook de taxatie van de woning uit te voeren. Geldverstrekkers accepteren namelijk geen taxatierapporten van een makelaar die betrokken is geweest bij het aankoopproces. Wel kunt u hiervoor een onafhankelijke taxateur inschakelen. Voor een taxatie tegen een scherp tarief kunt u terecht op: www.onafhankelijke-taxateurs.nl of www.taxatietarieven.nl.

Interesse in een erkende aankoopmakelaar?

Heeft u interesse in een erkende aankoopmakelaar, vul dan uw contactgegevens in. Contact opnemen is geheel vrijblijvend. Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u een mail met de contactgegevens van een aankoopmakelaar bij u in de buurt. Deze neemt meestal binnen één dag contact met u op.